Wanted

Jeg har mamma på besøk, og ikveld lata vi som det var helg (det er jo close da, torsdag er nesten-helg…) og kjøpte oss is! Jeg har aldri smakt Wanted-is, så det var vel kanskje på tide. Det var i alle fall worth it! Også har vi sett et par episoder av dokumentaren om schizofreni som ligger ute på nrk nett-tv. Stemmer i hodet heter den, og så langt (av det jeg har sett) har den veldig fine måter å få frem hvordan det er å leve med schizofreni, tror jeg. Om du interesserer deg for sånn så er den i alle fall verdt å sjekke ut! Hugs!

Del

3 Kommentarer

  1. januar 26, 2017 / 21:27

    Wanted-isen a kjempegod, men syns den er litt for dyr til at jeg kan kjøpe den for ofte :p . Men håper dere koste dere!

  2. januar 26, 2017 / 21:44

    Så kjekt! Mamma-tid er undervurdert. Det burde jeg huske litt oftere. Ønsker dere en fin kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.