Fog is a cloud that occurs at ground level instead of in the sky

I dag har det vært tykk, tykk tåke i Trondheim, og da jeg hentet Vilja fra pappaen, tok vi en rask tur ut for å ta litt bilder av henne. Vilja ble raskt lei (og kald på fingrene), så jeg fikk vel cirka to minutter på meg. Typisk! Haha! Og jeg glemte å ta med objektivet jeg egentlig hadde tenkt å bruke, så det ble en ganske dårlig fotosession i grunn. Jeg krysser fingrene for mer tåke i morgen, for da skal jeg tvinge henne til å la meg ta litt fler bilder av henne i tåka! Tåke er så fiiiint! Vel, nå skal vi leke. Hugs.

(Hun var ikke trist, altså. Skuespiller-skillsene er fremdeles på topp! «Vilja, se trist ut da!»)

Del

2 Kommentarer

  1. januar 27, 2017 / 20:54

    Oi så stilige bilder! Likte spesielt godt det med det merkelige treet. Her også var det veldig spesielt vær i dag. Jeg var også ute på en fotoshoot, men mine bilder kommer på bloggen først i morgen ü

    Har du forresten en facebookside til bloggen din som jeg kan like?
    Jeg blir veeeldig glad om du liker min ^^

    Du finner den her –> https://www.facebook.com/Hjertejubelfoto/?fref=ts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.