Camera

Jeg hater ikke kameraet mitt lenger. Men jeg vet ikke helt om jeg elsker det heller, da. Altså, det jeg prøver å si her er at jeg planlegger å ta litt bilder fremover, selv om jeg fremdeles er litt usikker på om det er fotograf jeg vil være. Om det er det jeg vil holde på med. Jeg er ikke så sikker på om jeg er flink (nok), eller om jeg har det i meg å bli det, men det driter jeg egentlig litt i nå. Nå skal jeg planlegge noen gøyale shoots jeg vil gjøre, og så skal det være nok. Gleden av å gjøre det, liksom. Så enkelt! Så trenger jeg ikke gjøre det for å bli verdens beste fotograf, men for å gjøre noe som jeg syns er gøy. Det er i alle fall tanken, så får vi se da, om jeg er i stand til å virkelig tenke sånn underveis også, og ikke bare nå i forkant. Talk the talk, walk the walk – eller noe i den duren.

Del

4 Kommentarer

 1. Mamma
  januar 22, 2017 / 19:13

  ❤️

 2. januar 22, 2017 / 20:18

  Lykke til, jeg synes hvertfall det er moro å ta bilder, hehe :D

 3. januar 23, 2017 / 07:41

  Så gøy med alle oppdateringene! Digger bildene :)
  Og du får si fra hvis du mot formodning skulle trenge noen å ta bilder av da, haha!

 4. januar 23, 2017 / 10:36

  Tenker det samme noen ganger. Slutte som bryllupsfotograf, og si til alle brudeparene at jeg må avlyse hele 2017. Haha. Fordi jeg føler meg ikke flink nok, og jeg bruker så mye energi på selve bryllupsdagen på å få alle bildene «perfekte». Blir sliten. Men, er jo gøy at folk spør meg om å fotografere. Så det er det som får meg til å fortsette.

  Du får planlegge noen kule shoots! Bare for moro skyld. :) Det er det viktigste!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.