Wherever you go, there you are

Det er så utrolig merkelig, den følelsen når man plutselig – sånn på sekundet – føler seg veldig, veldig mye bedre. Når lysten til å kicke ass plutselig er tilbake. Når man begynner å planlegge prosjekter igjen, når man smiler og tenker «faen, jeg skal få til noe!». I gårkveld skjedde det for meg. Jeg følte meg med ett mye lettere. Jeg tenkte plutselig positive tanker om meg selv. (Og ingenting av «jeg er håpløs, jeg er dritt, jeg kan ingenting, jeg kommer aldri til å få til noe som helst.) Jeg kjente plutselig glede over ting jeg ikke trodde jeg kunne glede meg over lenger! Vips, så er jeg liksom tilbake! … Så satser jeg på at jeg ikke jinxer det nå da, og at det holder seg. S-M-I-L-E! Og at ikke prestasjonsangsten tar meg. Det er rart med det, men når man er i gang med noe igjen, eller er i ferd med å bli det, er fallhøyden så mye større enn når man ikke gjør en dritt. Men hei, det skal gå fint, sant? (Hilsen plutselig positiv og kickass-Drea.)

Del

6 Kommentarer

 1. januar 22, 2017 / 14:11

  Skjønne vakre menneske Drea, måtte følelsen vare en god stund i det minste ❤❤❤

 2. januar 22, 2017 / 14:21

  Håper den følelsen fortsetter fremover!

 3. Bjørg
  januar 22, 2017 / 15:16

  Nyt godfølelsen. Den har du fotjent?

 4. Lillian Ervik
  januar 22, 2017 / 17:16

  Så bra! Håper den følelsen varer lenge…?
  Unner deg hvert sekund og minutt med arbeidslyst og den gode følelsen av å kjenne at du tilstede i eget liv?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.