Et åpent vindu

Jeg prøver å skrive igjen. Jeg setter meg ned i sofaen, musikken på, macen i fanget, og så skriver jeg. Jeg har jo et helt manus liggende, litt uferdig sådan, men med en start og en slutt. Jeg begynte å skrive på det for over tre år siden, og nå – når det nærmer seg ferdig – syns jeg ikke det er bra nok. Så vil jeg begynne på nytt. Men hvordan kan man forkaste så mange sider med ord, for så å starte helt på scratch? Motivasjonen til det tror jeg ikke at jeg finner.

Kanskje jeg burde begynne å skrive på noe helt annet, noe som ikke har med meg selv å gjøre i det hele tatt. Men… Hva annet har jeg å komme med? Hva annet kan jeg få til?  flink er jeg ikke. At tekstene mine om psykisk helse er interessante for noen å lese, er nok ikke på grunn av et fantastisk skrivetalent. Det har vel mer med relevansen å gjøre.

Ja, ja. Jeg får sette meg ned og bare skrive. Noe. Samme hva. Kanskje blir det noe, høyst sannsynlig ikke, men hva annet skal jeg bruke tiden min på? Jeg har alt for mye tid, selv om den går altfor fort og altfor sakte på samme tid. Rart det der.

Del

4 Kommentarer

 1. Mamma
  januar 17, 2017 / 22:13

  Jeg ville likt å lese en novelle – tittelen kunne vært «et åpent vindu» ??????

  • Drea
   Forfatter
   januar 17, 2017 / 23:11

   Kanskje jeg skal skrive en novelle, da. Det er da i alle fall noe. :)

 2. januar 18, 2017 / 08:29

  Jeg vil gjerne lese alt du skriver ? Og du, er det ikke ofte sånn da, at når man begynner å bli ferdig med noe så kommer den ekle tvilen? DU ER BRA NOK, teksten er bra nok!
  Take care!

  Klemmer ❤️

 3. Sigrid
  januar 19, 2017 / 09:01

  Jeg er også helt overbevist om at den teksten egentlig er råbra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.