London

Her kommer noen bilder fra London! Jeg tok en sånn huske-greie som gikk 55 meter opp i været, så jeg fikk en fin view over byen. Haha! Vi fant også et par fyrer som lagde store såpebobler, til både barn og voksnes store begeistring. Jeg elsker såpebobler! London er en skikkelig fin by. Noen som er enige? Nå skal jeg ligge i senga og se Dexter resten av kvelden. Hugs!

Del

3 Kommentarer

 1. Bjørg S
  desember 16, 2016 / 20:51

  Har hatt ei helg i London, sånn omtrent på akkurat denne datoen for en del år siden. Ble helt betatt!!! Mylderet av mennesker, ikke minst ulike mennesker, butikker, venstrekjøring, to-etasjers busser, telefonkiosker, Big Ben, parker, lyder, lukter. Og trivelige homsebarer! Elsket det (for ei helg) :-) Kunne nok ikke tenkt meg og bodd i London, men vil veldig gjerne tilbake på besøk.

 2. desember 17, 2016 / 02:51

  Herlighet så fine bilder!

 3. Sigrid
  desember 18, 2016 / 15:28

  Så mange fine bilder!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.