Mari

mari2

mari4

mari3

mari6

Modell: Mari R. // MUA: Jeanette Hansen

Noen bilder jeg tok da jeg prøvde meg på skolen igjen i høst. Den ene shooten jeg rakk å ha før det var rett tilbake til å gjøre om senga til et hi for deppa-Drea. Men jeg ble jo ikke fornøyd med noe som helst, og ble bare fysisk kvalm av å se på alle bildene jeg tok som jeg ikke syns ble bra nok. Jeg syns vel fremdeles ikke de er bra nok (men all kred til flinke Mari som var kjempeflink foran kamera, på tross av at fotografen var klumsete, lite oppfinnsom og ganske så tafatt), men hei. Jeg poster dem allikevel. Det er jo sånt jeg gjør for tiden. Gjør ting jeg egentlig ikke har noe lyst til å gjøre, og poster ting selv om jeg kanskje ikke er skikkelig fornøyd med dem. Se på det som en slags merkelig variant av eksponeringsterapi. Kanskje jeg til slutt ufarliggjør det å være middelmådig for meg selv. Hvem veit. Det hadde jo vært fantastisk. For man trenger jo ikke være best i alt… WTF. Det der mener jeg ikke litt en gang. (Enda.) Klart man må. Klart jeg må. FML.

Del

6 Kommentarer

 1. oktober 22, 2016 / 11:22

  Du ER en fantastisk fotograf. Det er depresjonen som føkker med hue ditt.

  Klemmer i massevis

  • oktober 22, 2016 / 11:32

   Awww. Snill du er! Gjør godt å høre, selv om jeg ikke er enig i verken det ene eller det andre. :b Haha!

 2. Sigrid
  oktober 22, 2016 / 15:11

  Disse bildene er jo dødsfine!

 3. Rita
  oktober 22, 2016 / 20:28

  Bildene var jo helt sinsyke! Kunne lett ha vært fremsiden på et blad osv! Du er så flink! Stå på videre selv om noen dager er ikke alltid like enkle! :-D

 4. Eline
  oktober 24, 2016 / 00:34

  Du er jo kjempeflink til å fotografere, og bildene er kjempefine!!!
  Jeg tror det er sånn å være en kreativ person, man ser bedre det man ikke er fornøyd med enn det som åpenbart er veldig fint!
  (Jeg er også glad i å fotografere og gjør akkurat det samme :D )

  Sender deg gode tanker Drea! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.