Helgekos

bestbest

I dag kom gledessprederen hit. Vilja og Kanin skal bli til i morgen, og vi skal kose oss sammen så mye som mulig. Vi har allerede bowla og trillet tur, så nå blir det fredagskveld med mat, tv og godis. Jeg er kanskje ikke verdens mest energiske mamma for tiden, men jeg prøver så godt jeg kan, og jeg er sikker på at Vilja koser seg godt nok mens hun er her allikevel. Hun er jo tross alt stor jente nå, og trenger ikke en mamma som er med på lek & moro hele tiden. Jeg syns i alle fall det er utrolig godt med etterlengtet Vilja-kos. Verdens aller beste Vilja. ♥ Hugs!

Del

2 Kommentarer

  1. september 17, 2016 / 10:10

    Herlig, håper dere får en fiiin helg sammen! <3

  2. Eva Veronika
    september 18, 2016 / 22:49

    Du ER verdens beste MAMMA for Vilja. Det er du. Er sikker på at Vilja synes det også. Tvil aldri på deg selv Drea. Du er fantastisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.