Weekend

thekilling2

Endelig helg! Jeg tror ikke jeg har gledet meg så mye til en helg på evig lenge. Jeg har ikke sovet hele uka omtrent, har vært stressa og hatt mye å gjøre, så nå skal jeg bare sette meg ned i sofaen og bli der i hele kveld. The Killing, taco og Idol står på planen. Apropos The Killing. For de som ikke har sett den; Gjør det! Den er utrolig bra, og veldig, veldig, veeeeldig trist! Jeg grein av den første gangen jeg så den, jeg. Jeg var visstnok midt i en fæl depresjon og begynte å grine av det meste, men… ja. Den er trist. Og bra. Og spennende. Det var altså tipset mitt for helga. Enjoy! God helg.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.