Året 2015, del 2

littlepuppy

juli begynte jeg å poste skriverier fra innleggelsene mine, som jeg valgte å kalle Psykehus. Den første delen finner du her. Om du vil lese resten av dem, så finner du de under kategorien «Psykehus». (Bildet jeg legger ved av Gizmo her er gamlere enn juli i år, men jeg brukte det i det første Psykehus-innlegget.)

Jeg dro også hjem for å være med på klasse-reunion. 10 år siden vi gikk ut fra ungdomsskolen. Tenk det! Jeg holdt meg edru, og kjørte hjem ikke så altfor seint.Untitled-51

Jeg tok også opp kameraet så mye som mulig, og tok bilder av både Frida og meg selv. Det slår meg nå hvor mye jeg faktisk gjorde i løpet av disse månedene, selv om jeg var innlagt og sleit som faen. (Unnskyld språket!) Hadde jeg ikke visst hvordan ting egentlig var, så hadde jeg aldri gjettet det. Der og da føltes det ikke som jeg syns det ser ut i ettertid.

fridacropped2 curls

Jeg meldte meg frivillig som hårmodell for en Ruby Rose-frisyre (hun derre utrolig pene dama fra Orange is the new black, vet du!), og I broke the internet. Jeg mener… Innlegget jeg la ut på Facebook fikk typ 183 kommentarer, hvor hele greia eskalerte i dimensjoner! Jeg fikk blant annet høre at jeg fikk sympatilikes på grunn av min psykiske helse… Haha! Jeg lo. Hardt. Og lenge.

hårmodell3

Jeg laget også en liste over 10 ting du kanskje ikke visste om meg, hvor jeg blant annet skreiv at jeg er bifil. Vel. Det er jeg da altså ikke. Jeg trodde vel det ei stund, men… Næh. Lista finner du uansett her.

Jeg og Vilja var på Frøya og nøt de få sommerdagene vi fikk sammen i år, og badet masse i stampen hjemme hos mamma.viljaihagen

I august begynte hun i første klasse. Skolejente! Og jeg var typ verdens stolteste mamma.

skoooooolevilja

I august begynte formen og humøret mitt å stige! Endelig! Etter fire måneder med innleggelse, kunne jeg endelig smile på ekte igjen. Dagen etter (!!!) at jeg ble skrevet ut begynte jeg dessuten på Norsk Fotofagskole, noe jeg til slutt klarte å glede meg over. Natalie, ei jeg kjenner godt fra pokermiljøet, begynte også i samme klasse! happymsile skolebygg studenter

Jeg ble raskt veldig ivrig på skolen, og kom godt i gang med mange spennende oppgaver! Jeg deler opp denne oppsummeringa i tre deler, så noe av det jeg har jobbet med på skolen i høst kommer i siste innlegg! Hugs.

Del

4 Kommentarer

 1. Anonym
  desember 30, 2015 / 17:48

  Du er sinnsykt flink til å ta bilder! Og kommer til å nå langt, det tviler jeg ikke på.

  Men den biten med street foto, å publisere bilder av folk som ikke er klar over at de er tatt bilder av er jeg en smule skeptisk til. Husk det er mange som lever under skjult identitet, jeg har selv gjort det en periode. Og for disse menneskene kan det i værste fall være fatalt om den/de skjuler seg for finner ut hvor de befinner seg. Og de må jo kunne dra til byen uten å være redd for å dukke opp på en blogg…

  Les litt mer her:
  http://www.nettvett.no/personvern/bildebruk

  Bildene dine viser helt klart personer som hovedmotiv og du bør og skal derfor spørre dem før publiserer bildene.

  Tenk litt lenger enn bare at det er kule bilder og at personene oppholdt seg på et offentlig sted neste gang.

  Jeg er j… glad ingen tok noen sånne bilder av meg og publiserte når jeg levde under beskyttelse for det kunne kosta dyrt for å si det sånn.

  • desember 30, 2015 / 17:52

   Streetphotography er uansett ikke min greie, så ikke noe jeg kommer til å fortsette med. Det finnes derimot utrolig mange fotografer som gjør det, og som ikke ba om tillatelse. På de bildene jeg la ut her av enkeltmennesker, så spurte jeg de aller fleste av dem i ettertid. :) Jeg deler forøvrig skepsisen din. Det er ikke så enkelt det der.

   • Anonym
    desember 30, 2015 / 19:18

    Okai. Det kom ikke så klart fram. :-)

    Fortsett med fotograferinga anyways for du rocker kameraet. Jeg skulle dødd for halvparten av dine skills. ;-)

    • desember 30, 2015 / 19:58

     Veldig koselig å høre! :D Takk for det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.