Snapshots

cool2 fized123birds

Tre bilder som ikke har noe som helst med oppgaven vi fikk i dag å gjøre. Jeg tar meg i å se etter ting å ta bilder av overalt. Jeg er med andre ord allerede miljøskada av å gå på Norsk Fotofagskole. Først så jeg en svær så kul eldre herremann komme ut fra Trondheim Torg, deretter møtte vi (jeg og Natalie) på selveste Birdman i parken. Ikke den Birdman som er på film – men alle Trondheims fuglers venn, kan man vel si. Han hadde med seg en hel pose med brødbiter som de fikk forsyne seg godt av. Mulig slike bilder blir litt kjedelig for dere, så da får dere bare si fra. Jeg er jo – som sagt – miljøskada. Haha. Hugs!

Del

2 Kommentarer

  1. august 31, 2015 / 18:36

    Veldig bra fanget og syns også du har kjempeflotte gråtoner i bildene dine :-)

  2. august 31, 2015 / 21:51

    Jeg er ikke så flink til å kommentere på bloggen din, Drea, men nå vil jeg gjøre det!
    Jeg syns det er kjempekjekt å se så mye bilder fra FFS’en, veldig inspirende! Vurderte å søke for noen år siden jeg også, så det er veldig kjekt å se det «litt fra innsiden» :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.