Girls night, part II

retro2

retro3

retro4

retro5

retro6

retro7

retro8

retro9

Her kommer en haug med bilder til fra kvelden i går. Sånn går det når man har det gøy, haha! Disse bildene har jeg photoshoppa litt ekstra, og lagt på et gradient layer, pink dull layer og color fill i fargen brun, for den som forstår noe av det der. sitter jeg med hårfarge i håret og venter spent på resultatet. Jeg ble impulsiv igjen i går nemlig, og kjøpte en kald brunfarge. Jeg er lei av å være lys, så nå vil jeg bli litt mørkere igjen. Jeg føler meg aldri helt vel med å være lys lenger, merker jeg. Rart det der, siden det er lys jeg har vært omtrent hele livet. Ohwell. Nå krysser jeg fingrene for at jeg ikke har gjort en megatabbe (som er lett å gjøre med hjemmefarge, og som jeg har brent meg på tusen ganger tidligere…) og at jeg blir fin og fresh! Resultatet kommer uansett opp her litt seinere i dag, tenker jeg. Hugs.

Del

1 Comment

  1. Marie
    mai 14, 2015 / 13:34

    Så fine og stemningsfulle bilder! Du er så flink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.