Frisørbesøk

_MG_3762-as-Smart-Object-1 _MG_3779-as-Smart-Object-1 _MG_3798-as-Smart-Object-1 _MG_3793-as-Smart-Object-1

etterbilde

_MG_3818-as-Smart-Object-1

I dag var det jammen på tide å fikse håret. Se den enorme forskjellen, da! Takk til flinke Monica på Coma frisør i Trondheim. Jeg har lenge tenkt å ta turen dit, og i dag gjorde jeg altså det. Jeg syns de er så flinke der, så jeg måtte teste på mitt hår! Og joda – Monica skapte magi på håret mitt og, hun! Jeg er kjempefornøyd! Virkelig! Jeg kler helt klart litt kaldere hårfarger bedre enn varme. La oss prøve å huske det nå da… Og det er nok ikke siste gangen jeg tar turen innom Coma heller. Hugs!

Del

1 Comment

  1. Siri
    april 20, 2015 / 20:25

    Utrolig flott farge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.