Boble

books vann

To bøker og ei flaske med Bonaqua mango-guava. Ikke nødvendigvis for at den smaker himmelsk, men for at den minner meg om en veldig fin sommerferie i Danmark for mange år siden. Jeg tror smaken ligner litt på lukten av solkremen jeg brukte da. Eller deodoranten. Jeg husker ikke helt. Ikke er det så nøye heller. Poenget er at den får meg til å smile, og gode assosiasjoner og minner er ikke feil nå. Det er forresten aldri feil, men akkurat nå er det enda viktigere – om du skjønner hva jeg mener.

Jeg tvinger meg selv til å leve i en boble om dagen. Trening, spise sunt, lese bøker, høre musikk og skrive bok er det jeg skal fokusere på. Jeg har tatt en liten «ferie» på Orkanger for å få hodet på rett plass, og kommer derfor til å være noe mindre aktiv både på blogg og Facebook. Internett er ikke med i bobleplanen min, nemlig. Men jeg kommer til å stikke innom i blant allikevel – rett og slett for at bloggen også er noe positivt for meg. Så. Nå skal jeg begynne å lese, og forhåpentligvis blir jeg motivert til å skrive litt igjen selv og. Jeg skal jo gi ut bok en dag. Basta.

Del

1 Comment

  1. Bjørg
    april 8, 2015 / 22:01

    Håper du snarlig lykkes med å få hodet på riktig plass :-)
    Ønsker deg alt godt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.