Throwback wednesday

throwback123

Jeg er litt melankolsk om dagen. Jeg savner ting slik de var før, uten å helt klare å sette fingeren på hva det er jeg egentlig savner. For så vidt jeg husker, så var jeg verken mer lykkelig eller følte meg noe særlig bedre der og da. Er det ikke typisk? Ohwell, det skal ikke jeg begynne å filosofere høyldt over nå. Her er en dæsj med gamle bilder – på en melankolsk throwback-onsdag.

throwback-wednesday

Del

2 Kommentarer

  1. mars 11, 2015 / 17:22

    Jeg blir med på melankolien! Jeg begynner endelig å forstå hva de mener med at «ting var så mye bedre før», uten at jeg heller klarer å sitte fingeren på HVA som faktisk var så mye bedre, haha. :-)

  2. mars 12, 2015 / 12:59

    Slik føler jeg det også en gang i blandt, og det er vanskelig å sette fingeren på det, hehe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.