More from Santa Monica

bubbagump

drink

santamoooniaaa

strand

corndogs

3rds

burberry

Jeg elsker å reise! Som jeg gleder meg til neste, selv om jeg ikke aner når det blir. Det dukker liksom bare opp sånn plutselig, det. Plutselig var jeg i LA lissom. Plutselig sitter jeg kanskje et annet sted igjen. Det beste med å reise er egentlig å være borte fra hjemme. Og å alltid ha mennesker rundt seg. Jeg bor jo som kjent kun med Gizmo, og Vilja annenhver helg, og det kan bli litt ensomt! På reise er man aldri alene. Da er det alltid masse folk, og jeg er jo ikke en lite sosial person… Haha! Ohwell. Jeg drømmer meg tilbake til LA med disse bildene, og håper neste reise er rett rundt hjørne. Hugs!

Del

2 Kommentarer

  1. mars 5, 2015 / 00:01

    Nå fikk jeg lyst til å dra ut og reise! Veldig flotte bilder ♥ :)

  2. mars 6, 2015 / 12:19

    Åh, GUD som jeg savner Santa Monica. Nydelig plass!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.