Mer fra Spirit Awards i LA

oprah1

juliannemoore

johansson

cate

spiritawww

Noen av bildene jeg knipsa under utdelingen av Spirit Awards. For en opplevelse det var å sitte der og følge med på utdelinga! Hele opplegget var så stilig og proft. Og jeg fikk lyst til å se mange av de nominerte filmene! Så det må jeg virkelig gjøre. Whiplash, Birdman og Boyhood er noen av dem. Siden jeg sov bort hele gårsdagen, fikk jeg ikke sove i natt, så planene mine om å ha en effektiv lørdag går nok litt i vasken. Hodepine og ekstrem tiltaksløshet er hva det fører til, så i stedet blir det sofa og film. Så mye for effektiv lørdag… Makan. Ohwell. Kanskje imorra istedet…?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.