Sniklesning

En liten sniktitt på et av avsnittene i bokutkastet mitt.

En liten sniktitt på et av avsnittene i bokutkastet mitt.

Jeg merker det er veldig kleint å skulle vise frem noe som er fra noe så uferdig som «boka» mi, som enda ikke ligner på en halvferdig fortelling, lissom. Men, har man sagt at man skal, så har man sagt at man skal. Så her er altså en liten sniktitt på et lite avsnitt. Jeg bruker kvelden på å høre deilig musikk og skrive – noe som er helt greit etter ei uke med sene kvelder og en god dose sjampanje og fancy drinker. I dag har jeg strengt tatt brukt mesteparten av tiden på å sove, men imorra har jeg bestemt meg for å være i full gang igjen. Trening, langtur med Gizmo, rydding. You name it! Imorra skal jeg være effektiv! Hugs!

Del

5 Kommentarer

 1. februar 28, 2015 / 00:52

  Oi oi oi så spennende da Drea! :D Hvilken sjanger blir det på boken og for hvilken alder skriver du? :-) Gleder meg til å lese mer :D Du er flink! :D

  • Drea
   februar 28, 2015 / 01:03

   Det blir over fler sjangre, og over fler aldersgrupper også, egentlig. Haha! Men fra tenåring og opp. Også handler det om sånne svære ting da, vet du. Livet, å finne seg selv og se både seg selv og andre. Haha! Kleint å prate om. Mulig det kommer til å suge maksimalt, men jeg har det i alle fall gøy med det i prossessen! Så da er det i alle fall godt for noe. :)

 2. Eva Veronika
  februar 28, 2015 / 09:25

  Æ vil gjern lessa meir :……. Bokormen som æ e :D :D Du e kjempeflink Drea . Å det veit du. Æ sjer opp te dæ, for du e ei utrolig flott veijt.. God, målbevist og utrolig trivelig e du <3

 3. februar 28, 2015 / 17:14

  Så fint å få lese litt :D

 4. Bjørg
  mars 1, 2015 / 22:10

  Du er i alle fall flink med ord. Jeg har trua på deg, jeg :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.