NLY SHOES

nellyshoes

Øverst til høyre:   Low Shaft Zip Sneaker

Nederst til venstre:  Metal Detail Sneaker

Svarte sko:  Chunky Metal Heel Boot

Innlegget inneholder reklame.

Jeg har ikke shoppa klær eller sko på noe som føles en hel evighet, så for tiden bruker jeg mye av fritiden min på å vindusshoppe på nett. Det er egentlig ekstremt farlig, siden fristelsen for å bare bestille noe blir så enormt stor. Men, i stedet for å kjøpe selv, kan jeg tipse dere om å kjøpe i stedet! Ingen grunn til at ingen andre skal få sikre seg fine sko, lissom… Men anyways. Her er tre sko fra Nelly som står på ønskelista mi! De svarte er til og med på salg. Iiiiiik! Jeg trenger nye sko, gjør jeg ikke..? Jeg mener… jeg trenger! På ånkli. Jo. Jeg gjør faktisk det. Vi får se, kanskje havner de i handlekurva! Hugs. 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.