Drea in the city

blondie1
bloggjcs
forbloggen

Hei! I det siste har det jo skjedd litt greier, så jeg har ikke hatt tid til å blogge noe som helst, omtrent! Ikke at det har vært så farlig for noen, men… Ja. Her er det: 1. Jeg har blitt blond igjen. Platinablond. 2. Jeg har endelig fått leilighet i Trondheim, og flytter om en uke! Yay! Drea in the city! 3. Jeg har operert kneet, og det som skulle være en enkel meniskoperasjon, viste seg å bli til 6 lange uker på krykker. Yaaawn. 4. Jeg har begynt å jobbe så smått med supergøyale ting i Trondheim! Som for eksempel Jesus Christ Superstar som var forrige helg, som du kan se bilde av over. Flinke folk, super forestilling og ei super helg!

Det var altså den siste tiden (veldig) kort oppsummert. Men nå som jeg flytter til storbyen og greier, så fiksa jeg liksågodt litt på hele layouten på bloggen og. Så nå er jeg klar for å ta fatt på blogginga igjen. Ciao!

Del

1 Comment

  1. november 24, 2014 / 07:50

    Oioi! Jeg liker det nye designet :D Særlig bakgrunnen (:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.