Pinkalishious

changed2
changed4

changednyyy

changed3

Jeg har plutselig rosa hår! Og jeg digger det. Planen var egentlig å farge det lilla, men så var de tom for den fargen, så da ble det rosa istedet. Dette er altså sånn farge som er semipermanent, som vil si at det går ut etter x antall hårvask. Og det som er så fint, er at man blander fargen inn i balsam, så jeg har jo ekstremt masse farge igjen! Jeg kan farge håret mange, mange, maaange ganger! Woopwoop! Vad tycks?

Del

4 Kommentarer

 1. oktober 1, 2014 / 17:09

  Det ble sykt kult! Hva slags merke bruker du?

  Hadde rosa og lavender-farge i vår, men for min del ble jeg sykt lei av det semipermanente fordi det krevde påfyll heeeeeeeeeeeel tiden…

  • Drea
   oktober 1, 2014 / 18:50

   Brukte Fudge sin! Har hørt den skal holde i litt, så! :) Håper jeg slipper å fikse heeeeele tiden. Men har jo en hel tube her, og det er jo bare å ta det som en hårvask – så syns egentlig ikke det er såååå stress! :D Trenger vel kanskje ikke sitte i like lenge når man refresher, som første gang? Eller? Haha, jeg aner ikke jeg.

 2. oktober 4, 2014 / 01:53

  Tøøøøft :D Du er så stilig Drea! :D

 3. oktober 14, 2014 / 22:42

  Det morsomme er jo at du faktisk ligner på Pink. Det ble forøvrig veldig stilig :-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.