New tattoo

Tjohei! I går var jeg på Trondheimstur! Jeg var innom Onkel Henrys for å få min femte tatovering. Dette er en tatovering jeg har hatt lyst på evig lenge. Jeg har googlet og googlet, og funnet inspirasjonsbilder på stilen jeg liker, og jeg var MER enn klar da jeg stod inne på Onkel Henrys fantastiske lokaler i går formiddag. (Har du sett et så fint tatoveringsstudio før, kanskje?) I det siste har jeg faktisk følt at det har manglet noe på meg. Jeg har liksom følt meg litt… Naken. Da var det jammen på tide å få på plass tattisen jeg har siklet etter så lenge. Jeg ringte tirsdag, og fikk time hos flinke tattovør Julie kun en uke senere.

gledesdans En liten gledesdans før vi setter i gang. Haha! Her ser jeg smashing ut…

inprogress2_zpsf73b6da71 inprogress_zpse5743aac1

Godt i gang med tatoveringa…

tattisdrea_zps439442b51

tattisdrea2_zps4efb67a91

bw
…Og det ferdige resultatet! Jeg er så innmari fornøyd, dere aner ikke! Overarma mi ser endelig ut som den skal! Om du tenker litt på å ta en tatovering selv, vil jeg anbefale Onkel Henrys som ligger i Carl Johans gate i Trondheim. Der kan de sakene sine, er utrolig hyggelige og dessuten er jo eieren, Terje Leistad Heggvik, fra Hitra! Om du er interessert i å se noen av arbeidene deres, kan du enten ta turen innom Facebooksiden deres, eller nettsiden deres. Jeg sikler allerede etter min neste tatovering, og noe sier meg at det ikke blir så altfor lenge til jeg bestiller ny time hos disse folka. Loves it!

Del

2 Kommentarer

  1. juli 16, 2014 / 22:15

    Sååå fin! :D

  2. juli 18, 2014 / 22:57

    Herregud, kjenner den følelsen så godt. Skal ta tattovering den 30 og kjenner det tripper i hele meg i påvente av den. Din ble utrolig fin :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.