Team Unibet og Team Vimennpoker

vimenn

Girlpower er meldt!

Om nøyaktig en uke reiser jeg til Dublin for å delta i mitt tredje poker-NM, og da passer det vel godt å fortelle at jeg har blitt en av åtte teammedlemmer i det nyoppstartede Team Vimennpoker! Og ikke nok med det – men jeg er også ambassadør for Unibet! Det er jeg selvfølgelig veldig fornøyd med, og gleder meg til et spennende pokerår! Trykk her for å lese om Team Vimennpoker. Første pokerevent på agendaen er altså poker-NM, hvor jeg skal spille ladies event og main event. ViMenn vil da oppdatere underveis, så det blir lett å følge med hvordan jeg gjør det! Mer om det kommer selvfølgelig når jeg er på plass i Dublin om 8 (!) dager. Jeg gleder meg så mye at jeg nesten sprekker! 

unibet

Om ikke lenge får jeg mitt eget tryne i avatarform i pokerklienten på Unibet! 

Med på Unibetteamet er også Ronny Johnsen, tidligere Manchester United-spiller! Jeg har jo vært Unitedfan siden jeg var 6 år, så det syns jeg er ganske kult. Pokerklienten på Unibet er forresten helt splitter ny, noe som vil si at man får litt fine velkomsttilbud og sånt om man lager seg pokeralias der nå. Dere vet jo at jeg ikke akkurat er lite fan av poker som spill (og sport!), så jeg syns absolutt fler burde få øynene opp for spillet. Jeg har i alle fall aldri angra på at jeg kom inn i det norske pokermiljøet. Ikke bare på grunn av selve pokeren, men også på grunn av samholdet og alt det sosiale som poker fører med seg. Anyways, jeg er veldig glad for to fine samarbeid, og gleder meg til alt som kommer fremover! Hugs.

Del

1 Comment

  1. Solveig
    mars 29, 2014 / 07:55

    Så spennende! :D Blir gøy å følge deg, håper du vinner. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.