Good days

letsgo

Det er sol, uflaksen har faktisk snudd, ting går min vei og jeg gleder meg til mye fremover! Spennende ting skjer (som jeg selvfølgelig skal utdype litt mer så straks jeg kan. Og btw; jippi, jeg kan endelig skrive noe sånt og være viktig og hemmelighetsfull rosablogger uten å lyve!), dagene går bra og jeg smiler en hel masse. Og jeg tar bilder. Og jeg sover godt. Følelsen av at ting faktisk går min vei, etter noe som virker som en evighet hvor ting bare har gått i motsatt retning enn ønsket, er faktisk ganske så priceless. Nå dukker fine muligheter opp, sånn helt plutselig, og jeg er supertaknemlig for det. Jada, jada, jeg vet jeg begynner å høres litt vel gladkristen ut nå, men å få muligheter man virkelig ønsker å bare hive seg over med iver og glede med en eneste gang, er absolutt ikke feil. Håper dere ble litt nysgjerrige nå… Haha! Jeg gleder meg! 

Del

3 Kommentarer

 1. Therese
  mars 27, 2014 / 20:51

  Flott bilde. Syntes faktisk du kan ligne på Famke janssen på noen bilder. Digg at det er bedre for deg om dagene. Veit hva du sliter med, har klart meg meg uten medisiner i snart 10 år, meeen «hverdagsdjevelen» har meldt sin ankomst igjen så sånn er det! Skal ikke være lett. Hilsen en Bi person.

  • Drea
   mars 27, 2014 / 21:23

   Takk for det! Og Famke er hawt, så det tar jeg absolutt som en kompliemnt! :D Og kjipt å høre at hverdagen er tung for deg nå. Det suger så jævlig. Håper det snur. Raskt. :) Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.