Sand

dreafjæra2

I dag hadde jeg så god tid at jeg fikk dårlig tid. Jeg våkna av klokka kvart over seks, som jeg bruker, men siden jeg var litt ekstra trøtt i dag, så trykka jeg bare på slumreknappen på mobilen. Førtifem minutter senere våkna jeg på nytt. En halvtime er egentlig god nok tid til å gjøre seg klar på, spise frokost og komme seg ut døra, men når man legger fra seg mobilen gudvethvor hver gang man blir stresset, er det ikke like lett. For å ikke snakke om bilnøklene. Telefonen lå oppå dopapiret på do, bilnøklene hadde falt under skohylla. Merkelig det der. Jeg legger fra meg ting på veldig merkelige steder. Bilnøklene har jeg tidlgiere funnet i kjøleskapet etter en times leting. No joke. Jada, jeg er håpløs…

Jeg har forresten begynt å endre litt på layouten her igjen. Jeg blir liksom ikke helt fornøyd, kjenner jeg! Så da må det endres. Skal fortsette litt i ettermiddag, så håper jeg at jeg snart blir fornøyd. Rop ut om det er noe dere syns er fint/stygt. Feedback er aldri feil. Er jo tross alt ikke bare jeg som skal sitte og glane på bloggen i ny og ne, forhåpentligvis… (Tragisk!) Hugs!

Del

1 Comment

  1. mars 25, 2014 / 17:29

    Tja, akkurat nå er den litt… tom, kanskje? Jeg vet ikke helt jeg, men det blir nok bra til slutt uansett :)

    Og du.. vi har da alle sånne historier, haha! Utrolig hvor man kan legge ting.. :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.