Preview: Inspired by Burton

skrulledull

Jeg har lekt meg med vidvinkel i dag, og selvfølgelig også litt photoshop. Egentlig var tanken å vise frem den neongule genseren min, men vips! så ble bildet i svarthvitt, gitt. Så da får den neongule genseren bare vente med å vise sin knallkule farge. Her er i alle fall ett av bildene fra i dag. Redigeringa er faktisk inspirert av en av mine favorittregissører, Tim Burton. Men nå skal jeg gjøre litt fornuftige saker, før jeg kan sette meg ned med photoshop og en kopp te litt senere i dag. Eller i morgen. Eller en annen dag. Vi får se. Fler bilder blir det i alle fall. Jeg skulle jo vise den neongule genseren… Hugs. 

Del

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.