Casual helgepjatt

viljaogrea

Dagens to bilder, uten at det er så mye å skryte av. Jeg har ikke vært så flink til å ta bilder i det siste. Kameraet blir liksom ikke brukt. Men telefonen blir. I alle fall litt, som er mye mer enn stakkars Mr.Canon. Men her er vi altså – Vilja og jeg. Eller, jakka til Vilja. Hun har nemlig begynt å snu seg vekk hver gang jeg skal ta bilder av henne, så ryggen er liksom det eneste jeg får med omtrent. Også er jakka hennes såpass kul at det faktisk gikk greit å snu ryggen til i dag. Men nok om det. Vi har hatt en kjempefin dag og en kjempefin helg så langt, og Vilja fungerer som en energibooster for meg. Den jenta får meg til å le så mye at jeg ikke trenger bekymre meg for at det kanskje blir litt mindre trening disse dagene. Magemusklene får i alle fall kjørt seg, så mye som jeg ler. One of a kind, sier jeg bare. One of a kind. 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.