Ginger

reddie

Ginger! Jeg blir liksom aldri fornøyd med håret mitt, jeg. Og vil ofte ha det slik jeg hadde det før. Dette er tatt for snart et år siden. Oransj med blonde striper. Nå har jeg jo oransjbrun-ish. Uten striper. Så da er spørsmålet; skal jeg gå for mørk brun, som frister veldig akkurat nå, eller skal jeg gå for lyse striper i fargen jeg har nå? Åh, alle valgene, dere. Alle store, problematiske valg vi må ta her i livet… Neidasjø. Men jo. Lurer litt på det der for øyeblikket. Mørk brun eller striper. Eller mørk brun med striper, kanskje? Jaja, anyways. Jeg er overtrøtt, for jeg har sovet dårlig i natt. Snart kan jeg skrive skrekkbok av alle de ekstremt merkelige og skumle marerittene jeg har hatt. Har heldigvis mange morsomme og snåle, ufarlige drømmer også. Som den gangen jeg drømte at jeg var med i motorsykkelbanden i Sons of Anarchy, men ble tatt til fange av en annen bande som var utkledd som pirater. De holdt nemlig skuespill med Lene Alexandra i hovedrollen, men hadde samtidig tid til å ta meg til fange for å drepe meg. Veldig rart. Men nå skal jeg komme meg ut døra, sette meg i bilen og fyke til jobb. Hugs!

Del

5 Kommentarer

 1. Christine
  februar 19, 2014 / 09:33

  Hjelp! *motorsykkelklubb.. :-)

  • Drea
   februar 19, 2014 / 10:30

   Nei, i Sons of Anarchy er det en bande. ;)

 2. februar 19, 2014 / 16:18

  Veldig fint nå synes jeg. La det vær sånn,spør du meg.

 3. februar 19, 2014 / 22:43

  Jeg går frem og tilbake med hårfarge selv jeg Drea. Det skal søren meg ikke være enkelt. Som oftest ender jeg opp med sjokoladebrunt hår, men nå har jeg bestemt meg for å skeie helt ut og farge det veldig rødt. Woho! Gleder meg. :D

  • Drea
   februar 19, 2014 / 22:49

   Og jeg vil ha sjokoladebrunt nå! Med lyse striper. Haha!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.