Workout & structure

workout

Nei, jeg tar ikke bicepscurl med så små vekter. Just posing!

Om dagen så er trening bare så utrolig godt! Jeg har endelig fått litt… Struktur i dagene. Litt rutiner. Jeg våkner opp rundt 06.30 på morran, står opp, lufter Gizmo, spiser frokost, ordner meg og kjører halvtimen det tar å kjøre til jobb. Jobber halv dag, kjører halvtimen hjemover igjen, lufter Gizmo og spiser lunsj hjemme før jeg stikker bort til Maxtrim for første treningsøkt. Så tar jeg ei styrkeøkt, før jeg stikker hjem igjen. På mandager og torsdager er det cheerleading på kveldstid, og på de andre kveldene så tar jeg økt nummer to på Maxtrim. Da blir det cardio. Tredemølle, trappemaskin, sykling. Alt etter hva jeg føler for.

Man kan kanskje si at det høres veldig kjedelig ut, og det er det jo forsåvidt også. Altså, ikke treninga, men… Strukturen. Faste ting til faste tider. Og du legger kanskje merke til at det ikke står nevnt så veldig mye sosialisering der heller. Det har jo seg sånn at jeg bor på Frøya. Uten at jeg skal mase og tjase så mye om det, så vil jeg bare si at jeg savner å bo i Trondheim. Mye. Jeg savner å ha alternativer til sosialisering. Ting å finne på. Gode fester om man trenger det. Mennesker under 35 (no offence, Frøyafolk) å henge med på kafè, på kino, på bowling, på trening. Jeg savner venner jeg har i byen. Nora, Karianne, Marte, Elin, Andrea, Anne Cecilie. Mennesker jeg altfor sjelden prater med nå. Det er mye med byen jeg virkelig savner, og mye jeg føler jeg ikke har mulighet til å få her ute.

Men uansett. Det er der struktur kommer inn. Strukturen og treninga i hverdagen min er positiv. Den holder meg i gang. Dere aner ikke hvor mye det mases om struktur og trening fra leger og alt som er, og jeg har vært drittlei av alt pratet om det ganske så lenge, men… Det er viktig. Jeg merker det godt selv. Det gjør hverdagen mye bedre. Det er godt å vite hva jeg skal neste dag. Det er godt å vite at jeg skal på Maxtrim rett etter jobb. Og nå har jeg jo bestemt meg for å bli i ganske så god form og. Jeg har bestemt meg for å trene hardt. Feel good, look good og alt det der. Men nok jatt fra meg for i dag. Hugs!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.