En sta faen

boybw boybw2

Hjemmemandag med trening og planlegging. Jeg har alltid vært en sta faen, og det har ikke endret seg den siste tiden heller. Jeg vil ting, og de tingene jeg vil – de skal jeg få til, på en eller annen merkelig måte. Jeg vet det er klisje, men man lever bare en gang. Virkelig. Og om jeg ikke prøver det jeg vil nå i dette livet, så får jeg aldri sjansen. What a waste. Så. Det får ta tiden det tar, men jeg skal akkurat dit jeg vil. Jeg skal klare målene jeg setter meg, og jeg skal gjøre det med stil. Ferdigdiskutert, som vi trøndere sier sammen med et skeivt hodenikk når vi sier noe vi virkelig mener. Ferdig snakka!

Del

2 Kommentarer

  1. februar 4, 2014 / 15:50

    Elsker bildene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.