Oransje hår

hårfargedagen

Jada. Jeg har kjørt på igjen med dette håret mitt, jeg. Dagen min startet ganske bra skjønner du, men så ble jeg plutselig bare sittende i sofaen og tenke igjen, sånn som man fort gjør. Og da måtte jeg gjøre noe. Så da ble det hårfarging. Jeg dro på butikken… Nei, jeg dro på butikkene. Jeg var innom hele tre butikker før jeg fant en farge jeg ville prøve. Eller, det vil si… Jeg fant to-tre. Jeg hadde tenkt å holde meg til planen om å velge en kald farge, da det er det jeg tror jeg passer best til. Kald brun, lissom. Men helt sånn ble det ikke. Da jeg så det stod «warms up skintone», så tenkte jeg at denne også må passe til kalde hudtoner, da. Og varme den opp? Ja takk! Derfor ble det altså denne. Og her er resultatet:

nyyyyyyyy2 nyyyyyy

Hva syns dere? Jeg ble veldig fornøyd jeg, selv om det er litt ujevnheter her og der – med tanke på at jeg jo hadde ombre OG ettervekst, og en slags mellommørkblond farge i mellom. Jeg føler meg i alle fall ny og fresh allikevel, og syns det var utrolig godt å fikse håret så det ikke bare føles skittent og uggent hele fuckings tiden. Forandring fryder, eller?

Del

4 Kommentarer

 1. cecilie
  januar 22, 2014 / 16:46

  veldig fint! du kler alt, du.

 2. januar 22, 2014 / 16:59

  Veldig kledelig!

 3. Ingeborg
  januar 22, 2014 / 19:23

  Så og si identisk med min farge :D Det kledde du utrolig bra, altså!

 4. januar 22, 2014 / 21:46

  I like it, veldig fint.. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.