Throwback

njey

Siden det er helg, passer det godt med en liten throwback til en spillerfest under poker-NM i Dublin i fjor. En utrolig morsom fest, selv om vi ankom endel seinere enn de fleste andre, da vi ble sittende i en limousin sammen med Thomas Myhre og vente på Alexandra Joner. Kan røpe at det gikk med noen sjampisflasker i løpet av ventetida, som ikke akkurat var kort. Etter nattklubbinga, dro jeg og Martin (ekskjæreste) tilbake til hotellet hvor all pokeren foregikk, og gikk på leting etter nattmat i pokerlokalet. Da vi passerte en svær skål med isvann, sier Martin; skal vi konkurrere om hvem som klarer å holde hånda lengst i isvannet? Uten å nøle sier jeg ja, og vips! så står vi med ei hånd hver i det iskalde vannet. Etter en stund sier jeg; skal vi kalle det uavgjort, og ta opp hendene på tre? Martin var enig. 1-2-3. Martin drar opp hånda, men jeg lar være. I win. Like etterpå kommer det bort en random fyr og sier; herregud, så epic! Først hører jeg du spørre henne om dere skal holde hendene i iskaldt vann, og hun bare «ja, why not», helt uten noe men. Hvem gjør sånt, lissom?! Og SÅ hustler hun deg og vinner! Haha, epic! Hadde ikke denne fyren kommet bort og sagt det der, så hadde vi aldri tenkt over hvor snål settinga var. Et lite innblikk i vår ege, sprø tilværelse der, altså… Haha, lenge leve veddemål og konkurranser. Uansett hva. Hugs!

Del

1 Comment

  1. januar 19, 2014 / 12:04

    Tack snälla! Hoppas du har haft en toppen helg :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.