Ombre and pink lipstick

nyrosa1nyrosa3nyrosa2

Ombrehår og knallrosa leppestift er en skikkelig god kombo etter min mening. Jeg digger det. Disse bildene ble litt lyse, så det vises egentlig ikke så godt hvor knæsj den leppestiften er. Jeg tok endel bilder, så jeg har nok noen bilder der det vises bedre og, men nå gidder jeg ikke sitte med macen i fanget mer. Jeg er dritsulten! Jeg har utsatt å spise en god stund nå, bare for å sitte å bla gjennom bildene jeg tok og gjøre klar disse tre for bloggen. Og blogge dem, selvfølgelig. Så nå får det bare være sånn. Flere bilder kommer sikkert senere, så får dere se hvor tøff leppestiften er! Hugs. 

Del

3 Kommentarer

 1. januar 10, 2014 / 13:13

  Den følelsen kjenner jeg til, og når man har blogget et par år og egentlig er driiitlei hele prosessen med å knipse, laste inn, justere, laste opp og skrive – skjønner jeg ikke hvordan alle andre jevnaldrende (og eldre) bloggere orker å gjøre det flere ganger hver eeeeneste bidige dag. GWAH!

  Men lekker leppestift, thumbs up!

 2. januar 10, 2014 / 22:20

  Superherlig! Naturlig, men allikevel lekent hår og kule lepper ;) Søt kombo

 3. cecilie
  januar 11, 2014 / 01:44

  digger det øverste bildet! fiiin :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.