Kaldt

kaldt

Jeg har etterlyst vinter en stund nå, siden jeg kjøpte skøyter i julegave til Vilja, og ser veldig frem til vi skal ha skøytedag på isen sammen. Grille pølse og pinnebrød, gå på skøyter, og drikke kakao og spise sjokolade når vi blir slitne. Det gleder jeg meg fremdeles til, men jeg husker plutselig hvorfor jeg ikke liker vinter så godt sånn ellers. Det er pissekaldt for meg som fryser lett fra før. Jeg bruker å ha varmepumpa stående på typ 25 grader, jeg har elektrisk varmeteppe i sofaen (som brukes både vinter og sommer!) og bruker alltid tøfler eller gode, varme ullsokker. Hva kan jeg si? Jeg fryser lett, og hater å fryse. Nå gleder jeg meg først til skøytedager, men så fort de er over, så gleder jeg meg veldig til vår og sommer igjen…

I dag er det lørdag, plutselig. Jeg har begynt rydding av hus, og hadde egentlig planer om å dra og trene på Maxtrim (som er treningssenteret her ute), men nå er jeg ikke så sikker på om jeg gidder det allikevel. Jeg har trent 9-10 timer til nå denne uka, så det er kanskje på tide med en liten fridag. Så kan jeg heller ta litt trening imorra, om jeg ikke finner ut at jeg skal på fest ikveld, da. Da ser det verre ut for søndagstrening. Den største fordelen med Frøya er at det er lett å bli sprek her. Man har ikke NOE annet å finne på enn å trene, og i helgene så skjer det som regel aldri noe heller, så da får man trent i stedet for å drikke da og. Praktisk! Litt mindre sosialt, kanskje, men hey… Det var jo nettopp jul. Det er det man har høytider til. Neida. Men jo. Det er sant. Det er lettere å være sprek her ute enn i Trondheim. Burde nesten laget en Fatcamp her ute. Hadde nok blitt stor suksess! Frøya Fatcamp – kom hit hvor fristelsene er få! Ikke har vi McDonalds, heller… Fnis. Eller Starbucks! Hadde jeg bodd i Trondheim, så hadde jeg tatt turen på Starbucks for å kjøpe sjokoladefrappuccino litt oftere enn hva sunt er, tror jeg. Aaaaah, nå fikk jeg ikke lite lyst på sjokoladefrappuccino fra Starbucks. Doh. Dumme Frøya. Neida. Joda.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.