Feels like autumn

dreaklærsteinkjer2 heiheiheihe djeaaaaafafa anotheroneblur

Disse bildene ble tatt i dag. Fjerde januar. Hvor faen blir det av vinteren? Det er fjerde januar og jeg har enda ikke sett så mye vinter. Nå føles det mer som høst. Det ser mer ut som høst og. Blir årstidene forskyvet? Burde vi skyve høytidene etter, kanskje? Skyve månedene etter? Bare hoppe tilbake og late som at det er oktober nå? Jeg tror det kan være en idé. Ikke at jeg vil skyve sommeren lenger vekk altså, men tenk på det. Hadde det ikke vært greit å hatt ordentlig sommer i sommerferien, og ordentlig vinter når det skal være vinter?

Anyways. Jeg trodde aldri jeg skulle si dette, men jeg håper virkelig vinteren kommer snart. Jeg har jo kjøpt skøyter til Vilja i julegave, og har lenge sett frem til skøytedager på isen med henne. Grille pølse (trodde du kanskje det stod «grill pølse» der nå? Muhahaha) og pinnebrød når føttene kjenner det litt for mye etter all tiden i full fart på skøyter. Jeg har jo dratt frem gamle minner fra skøytedagene på barneskolen, og kan ikke tenke meg og ikke dele de opplevelsene med Vilja. Så hør nå her, kong Vinter; skjerp deg! Sånn. Da tenker jeg det ordner seg. Av og til trenger man bare si fra, skjønner du. Hugs.

Del

2 Kommentarer

  1. januar 6, 2014 / 01:55

    Det føles som vår synes jeg… (vår/høst de eneste årstidene jeg liker så samma det).
    Personlig liker jeg det og håper våren varer til Juni :)
    Tar alltid så flotte bilder du Drea *Sjalu*

  2. januar 6, 2014 / 19:25

    Så fine bilder! :-D Det ser virkelig mer ut som høst enn vinter, men jeg liker å tenke at det heller er mer vår :-P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.