Don’t smile to the camera

_MG_5698-as-Smart-Object-1

I dag har vi vært på shopping på Amfisenteret i Steinkjer. Ikke at det ble så mye shopping. Vilja kjøpte kanelsnurr og McFlurry, jeg brukte cirka en hundrings, og søstersen kjøpte en lue hun. Og ikke så mye mer. Så å si at det vi var på shoppingtur er vel egentlig en overdrivelse, men vi var i alle fall på Amfisenteret. Gud, som jeg hater å gå rundt i alle slags butikker når jeg ikke har penger jeg kan bruke på shopping. Det er jo da man finner alt man har lyst på og trenger. Når man drar dit med penger man har intensjon om å sløse vekk på det ene og det andre, så finner man jo aldri noe. Merkelig fenomen. Så derfor ble det surleppe på brua i dag. Vilja startet trenden da hun ble lei av å gå, og jeg fortsatte da jeg dro hjem uten å shoppe noe særlig. Jeg. Vil. Shoppe. Herregud, så jentete jeg er når det kommer til klær og sko og smykker og alt. Jeg vil bare ha alt. 

Jaja. I morgen drar Gina og Emrik hjem til Sverige, Vilja drar til pappaen sin, og jeg og Gizmo drar hele veien hjem til Frøya. Vi er tidlig hjemme, så nå gleder jeg meg til å gjøre nada hele resten av dagen. Jeg skal bare sove, se tv og sløve. Nei, æsj. Jeg har jo lovt meg selv å ta en tur på treningssenteret og. Da blir det sove, se tv, sløve og trene, da. Ciao! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.