God jul da, dere

jul

En litt forsinka god jul-hilsen fra meg. Jeg og Gizmo feiret jul hos søstersen som bor i Hudiksvall i Sverige i år. Det er bare en liten titimers kjøretur unna, det… Heldigvis satt vi på til mamma og mannen, så da kunne jeg bare sove i baksetet med Gizmo halvveis i fanget. Bilferier er greie sånn sett. Om man slipper å være den som kjører bilen. Da kan man sove så mye man vil på dagtid, uten å verken føle seg skikkelig lat eller udugelig! Fantastisk.

Nå er vi altså hjemme igjen, og ikveld er jeg klar for en romjulsfest. Satser på at det blir en bra kveld! Så da må jeg bare ønske dere fortsatt god jul. Koz.

Del

2 Kommentarer

 1. desember 28, 2013 / 21:38

  Fortsatt god jul! Koz og klemz.

  • Drea
   desember 29, 2013 / 23:24

   Takk, og det samme til deg! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.