En fin lunsjdate

Viljalunsj treninginsta instadog

Tre instagrambilder fra den siste tiden. I dag spiste jeg og Vilja lunsj sammen på kafé. Vilja er en fin lunsjdate, må jeg innrømme, og i dag har vært en utrolig god dag. For mammafølelsen, for selvfølelsen og for alt annet. En bra dag, med andre ord. En skikkelig god dag. Godt å vite at også jeg kan være glad. Jeg håper på fler sånne. Helst en hel drøss. Og ja, jeg har faktisk postet så mye dritt den siste tiden at jeg har opptjent retten til å slenge ut et jeg-er-så-glad-i-dag-innlegg. Så det, så. Tre ganger hurra for det! Hugs.

 

Del

5 Kommentarer

 1. desember 10, 2013 / 23:03

  :D :D :D :D

 2. Janne
  desember 11, 2013 / 17:02

  Så godt at du er glad :) :) men du, jeg bare lurer på de oppskriftene fra du var på den hytteturen jeg? Kunne så gjerne tenkt meg å prøve de. Fin dag videre :)

 3. Bjørg
  desember 11, 2013 / 18:39

  Helt enig! Nå har du gjort deg fortjent til en glad-innlegg (eller flere)! :-)

 4. Bjørg
  desember 11, 2013 / 18:39

  Et skulle det stå, ikke EN glad-innlegg :-)

 5. desember 19, 2013 / 17:56

  Hurra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.