Hei, nybloggen! …Igjen…

råsa1

Cleo-Mag ble det liksom aldri noe mer med (dessverre), og alle bloggerne falt av en etter en. Så tilslutt måtte jeg også bare gi opp den kampen, og bestemte meg for å flytte nok en gang (sorri). Denne gangen til eget domene (som ikke får alle til å tro at jeg er svensk), og her kommer jeg altså til å ha bloggen nå fremover. For godt. Jeg lover. Ikke noe mer tullball nå. Ikke noe mer flytting. Her blir jeg. www.dreakarlsen.com. Enkelt og greit. Det er jo meg, det. Jeg ser det mangler en god del bilder i arkivet. Dette skal jeg fikse så snart som mulig! Hugs. 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.