Hei, nybloggen

uod

Så har jeg altså byttet blogg igjen. Her blir jeg forhåpentligvis ei stund! Det som er så fint er jo at alle poster og kommentarer bare henger på, så det er liksom ikke noe stress. Det eneste som er stress er vel at det ikke er så lett å henge med i svingene. Å huske adresse og alt det der. Men come on. Hvem prøver jeg å lure? Jeg har ikke akkurat vært noen aktiv blogger lately, og lesertallene er ikke der de en gang var. Så who cares? Kanskje er dette motivasjonen som trengs for å bli en superblogger igjen. Tilbake til topplistene, rosaliv og gratis gaver! (Vups, nei, det viste seg jo å ikke bli så gratis allikevel, siden skattekontoret plutselig – etter tre år som blogger – ville ha sin del.) Men uansett. Blogging blir det. Enten noen gidder å lese eller ei. Og du – fortell meg gjerne hva du syns om designet på bloggen nå. Og hva du ønsker å se av innlegg her. Si hva som skal til for at du velger å komme tilbake hit. Hugs!

Del

6 Kommentarer

 1. Linnj
  april 15, 2013 / 20:23

  Bilder, bilder og bilder! Det er derfor jeg følger deg i utgangspunktet :)
  Gjerne også noen tips og triks ifb. med foto.

 2. april 15, 2013 / 20:35

  Så utrolig lekkert design! Blir følgerne dine på bloglovin automatisk ført over? :)
  Kom faktisk til å tenke på det her tidligere i dag; for leenge siden når du hadde headere med bilder av deg og jordbær og vannmelon! Hehe :D hadde vært gøy å sett de igjen, har du de fremdeles?
  Som du kanskje skjønner har jeg fulgt bloggen din ganske lenge etterhvert, og kommer til å fortsette å følge den også :) Er bare ikke så flink til å kommentere, dessverre.

 3. april 15, 2013 / 20:57

  Linnj: det er hørt! Da skal jeg prøve så godt jeg kan på det!

  Marita: Ja, de blir overført, men har ikke fått svar fra support på bloglovin´ enda. Men det blir! :) Og så utrolig hyggelig å høre at du har følgt meg så lenge! Jeg har vel den headeren et eller annet sted, men HVOR? Husk, jeg er jo et rotehode. Ting har en tendens til å forsvinne. :/

 4. april 15, 2013 / 22:52

  Du kjenner meg.. jeg kommer alltid tilbake ;)

 5. Silje
  april 17, 2013 / 21:58

  Bilder og jevnlige oppdateringer :)
  Vilja er forresten veeedig søt :)

 6. Sølvi
  april 18, 2013 / 00:07

  Hei Drea!

  Bloggen ser bra ut nå! Noen faste har du enda.. Har fulgt deg siden du var på blogg.no og Vilja nettopp var kommet til verden. Innser hvor utrolig raskt tiden har godt.. når jeg leser at hun er 4år. Men over til det jeg egentlig skulle si: Flott at du blogger igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.