Growing old is getting old

drammendrea2drammen4 drammenbydrammendrea drammen1 drammen MartinI lekesegbloggGod påske! Jeg prøver å komme meg litt ut i påskesola jeg og. Tilbringer påska med Martin i Drammen-ish, og disse bildene er fra i går da vi tok turen opp til… Spiralen? Or something, something. Rundt og rundt gikk det i alle fall, og etter tre runder med oppkast i bilen på vei oppover (neida. Joda. Neidaaaa) så endte vi på toppen med en utrolig fin utsikt over elvebyen. Deretter havnet vi tilfeldigvis på en lekeplass. Growing old is getting old, right? Trenger da ikke være med Vilja for å ha en unnskyldning til å leke på en lekeplass, vel…? Ohwell. God påske!

Del

1 Comment

  1. april 1, 2013 / 18:26

    Spiralen er riktig. Fikk nesten litt hjemlengsel til vårturer opp dit nå som du nevnte det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.