NordicBet-fest i Dublin

NB4NB17 NB1 NB2NB5 NB6 NB8 NB9 NB10 NB12 NB13 NB14 NB16 NB3

Her kommer bilder fra enda en fest i Dublin. Bloggecomebacket mitt kom på et dårlig tidspunkt. Rett før ei innholdsrik NM-uke, og deretter var det plutselig påske. Det er jo ikke det at jeg ikke har ting å komme med – det er bare at jeg ikke har prioritert å bruke tid foran macen. True story. Rart, men sant. Det er faktisk mulig å leve et liv uten å bruke flere timer foran macen per dag. I did not know. Men i alle fall. Her er et kort og godt innlegg fra Dublin. Mulig ikke så veldig interessant, men. Det driter jeg i. My way or the highway. C ya.

Del

1 Comment

  1. cecilie
    mars 31, 2013 / 00:35

    haha, jeg trodde du hadde på en bøyle med ører på det første bildet av deg, men innså fort at det var ørene til hesten bak deg :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.