Ny yndlingskosegenser

Photobucket
Jeg har vært i Trondheim en tur, og da fikk jeg unna litt obligatorisk nyttårssalg-shopping. Det beste kjøpet mitt var kanskje denne genseren. En oversized Adidasgenser som var satt ned fra 800 til 199 kroner. Grei pris, ekstremt god genser. Perfekt kosegense! Kjøpte et par sko også (høyst nødvendig), og en forsterker. Nå har jeg høytalere kobla til iMacen, så nå er det en god del bedre lyd. About time, med tanke på at jeg hører musikk omtrent tjuefire timer i døgnet. Det er ganske ofte. Anyways. Nok rosablogging. Jeg holder på med to-tre andre innlegg som forhåpentligvis kommer seg ut på det vide vebb etterhvert også. Deriblant en årskavalkade fra i fjor. Men dere vet meg. Ting tar tid. Blæh. Ciao!

Del

2 Kommentarer

 1. Ida
  januar 8, 2013 / 23:20

  Hvor kjøpte du genseren? :)

 2. Katarina Kristine
  januar 10, 2013 / 03:19

  Jeg prøver å sette litt lys på en blogg jeg kom over her om dagen. Den handler om en jentes oppvekst i et voldelig hjem. Utrolig sterkt og rørende. Anbefaler alle å lese! Livet er gull verdt!
  http://www.defectivebutterfly.wordpress.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.