Semester er finere på svensk.

Photobucket

Ett bilde av meg for… tja. To uker siden? Husker ikke. Er ikke så nøye. Sammenhengen er egentlig ganske enkel. Se, jeg drakk svenskt øl. Sterkøl. Og, neste torsdag skal jeg, Vilja, Jørgenbror og Randi Annette til Sverige og besøke søstersen + mann og barn! Jeg har enda ikke vært der, og de flyttet dit i september i fjor, så nå gleder jeg meg veldig. Får jeg og Vilja en ferie sammen også. Det har vi godt av! Ferie. Jeg elsker ferie. Når man reiser bort så slapper man virkelig av. Totalt. Uten stress og mas, uten noe man hele tiden gjøre. Og får vi fint vær også så blir det jo bare helt perfekt. Det er rart hvor mye fint vær påvirker både humør og opplevelser… Men anyways, nå er det sovetid. Ciao!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.