Smoooooth!

PhotobucketPhotobucket

Smoothie og nye kameraøredobber som jeg fikk av snilleste Randi Annette! (Dama til brosjan.) 

Først og fremst; beklager at jeg er litt fraværende på bloggefronten for tiden. Det er mye annet å tenke på, som f.eks. jobbsøking, flytting og så videre, og så videre. Jeg søker jobber, og skal på intervju nummer to (på samme jobb) imorgen. Har ikke akkurat vært overarbeidet på fotofronten etter jul, så nå trengs noe annet også. Så om du sitter der og tenker at du kanskje burde tatt noen bilder; ikke nøl mer. Bestill fotografering hos meg right now! Ja, det var dagens bønn. Og ja, forresten. Mye andre forandringer som kommer til å skje fremover også. Det innebærer bloggflytting! Så ja, snart forlater jeg www.drea.se til fordel for et annet domene. Forteller mer i løpet av uka!

Ovenfor ser du dagens lunsj. Smoothie! Det har jo vært vårsol i Vintertondheim de siste dagene, og selv om det fremdeles ligger tykt med snø så feirer jeg med en av våren/sommerens (mange) små høydepunkter. Friskt, godt og sunt. Ingen dum kombinasjon. Nei, nå skal jeg komme i gang med to do-lista mi for i dag. (Eller, har jo kommet i gang allerede, for «blogge» står der også, nemlig.) Ja, jeg prøver sånn listegreie igjen. Alle vet jo hvor distrè og fjern jeg er, så det er absolutt ikke dumt å skrive ned hva som skal gjøres. I rekkefølge. Da blir ting gjort! Forhåpentligvis. Jeg syns alltid tiden går for fort. Jeg føler jeg ikke rekker så mye som jeg bør gjøre. Kanskje det er effektiviteten det skorter litt på…? Anyway. Hejdå!

Del

4 Kommentarer

  1. april 10, 2012 / 14:30

    Lykke til på intervjuet i morgen! :)

  2. april 10, 2012 / 15:53

    Masse lykke til! :)

  3. april 10, 2012 / 17:13

    Lykke til på intervju! Og du skal vel ikke bli femelle-blogger du også vel?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.