Er man en blogger, så er man en blogger.

Crappy iPhonebilder hører liksom litt med. Spesielt når de er tatt i speilet og man har joggebukse og ullsokker på. Eller i alle fall èn ullsokk. Jeg fant ikke den andre. Anyway, jeg dro hjem til Trondheim på lørdag for å jobbe på Familien, og i går utnytta jeg en fridag til det fulle. Null stressing. Tar enda en sånn dag i dag, før det blir back to the reality igjen imorgen. Og forresten; om noen vet av en leilighet som skal leies ut i Trondheim i nærmeste interessert (og som koster >8000) så hadde jeg satt pris på tips! Jeg trenger et nytt sted å bo, og det optimale hadde jo selvfølgelig vært om det var på sørsida (Heimdal/Ringvål og omegn) eller i sentrum. Rop ut om du vet av noe! Takketakk. Nei, nå er det på tide å komme seg ut i sola. Skal gå tur med fineste Karianne og en liten voffse! I like it. Hugs!

Del

1 Comment

  1. kristine
    april 10, 2012 / 09:25

    Deler du og Kaj fortsatt 50-50 på Vilja? :)
    Syns du må blogge mer igjen Drea, savner bloggingen din:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.