Lykke.

Photobucket
Viljaklemmen(e) jeg fikk da jeg hentet henne i barnehagen i dag fikk meg til å smile bredere enn… nei, jeg kommer ikke på noen sammenligninger, men jeg smilte i alle fall så bredt som det er mulig å gjøre. Hun er fantastisk. Virkelig. Og det var egentlig alt jeg ville si i dag, for nå er jeg nødt til å jobbe ferdig så jeg får sove litt snart. Det samles opp litt jobb når man velger å dra til Praha i desember. Ja, også kan jeg vel kanskje nevne at jeg har blitt pokeravhengig. Og at jeg vurderer å kjøpe meg et digitalt piano i julegave til meg selv. Det var dagens news fra meg. Nattnatt!

Del

5 Kommentarer

 1. desember 15, 2011 / 10:19

  Herlig, herlig :) Digitalt piano? Jo, den var ny, hehe. Jeg vurderer å kjøpe meg en jakke i julegave til meg selv, men så lurer jeg på om jakkene jeg har lyst på er litt for dyre.. ;)

 2. Drea
  desember 15, 2011 / 10:37

  Mira: gjør det, gjør det! :D Digitalt piano ja, altså… Elektronisk piano. :D Det blir skoooj! For nå har jeg bestilt. Haha! Så derfor syns jeg du skal kjøpe deg en dyr jakke.. :b

 3. desember 15, 2011 / 18:42

  Det koseligste med barnehage er å hente ungene og få sånne klemmer når man henter. :)
  Veldig mange fine Praha-bilder under her. Kjenner at jeg må reise dit en gang.
  Ellen :)

 4. desember 15, 2011 / 21:21

  Det er sinnsyke klemmer man får fra barnet sitt. Sønnen min som er på samme alder som Vilja gir meg klemmer og nusser så det står herlige til. Man blir helt svimmel. :)

 5. desember 16, 2011 / 00:48

  Så tar du Viljaklemmen og ganger med 6 – da har du min hverdag… skjønner du jeg koser meg eller?? :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.