Poker i Praha!

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Ja, da var jeg plutselig i Praha, da. På pokerturnering av alle ting. Jeg har allerede klart å miste bankkortet, så… Jadda. De som kjenner meg blir antageligvis ikke så veldig overraska. Noen må gi meg en kur mot meg selv – seriøst! Jaja, anyways; utsikten fra hotellrommet i 23.etasje er upåklagelig, så det skal nok gå greit å overnatte her i fem netter altså. Skal overleve! Allerede ikveld skal jeg prøve meg på poker. Livepoker. Wæææ. Jeg har jo ikke spilt live annet enn med vennegjengen, så jeg har litt angst. Her er det folk som virkelig kan det, og så har du meg, da…. som bare later som. Satser på at det blir gøy i alle fall! Iiiiik. Jeg får prøve mitt beste. Tenke logisk, ikke bli overivrig, ikke prøve meg på de verste bløffene fra start og… bare  ha det gøy. Morsomt å spille litt på ordentlig, og ikke bare på vors med gjengen eller på nett. Uansett hvordan det går. (Ikke om jeg ryker ut på første hånda da, for det er surt.) Hejdå så lenge!

Del

6 Kommentarer

 1. desember 7, 2011 / 23:48

  Stadig mer spennende utflukter du Andrea! Lykke til med pokeren :D

 2. Eskil
  desember 8, 2011 / 00:18

  Lykke til!!!

 3. desember 8, 2011 / 07:37

  Så fint det var! Elsker Praha :-) lykke til med pokerspillet!

 4. desember 8, 2011 / 13:38

  Håper det gikk bra med pokerspillingen! Elsker bilde av alle lysene :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.