Æoutfit!

Photobucket
Se, jeg rosablogger! Ihk. Dette er altså hvordan jeg så ut like før jeg gikk ut av døra i går. Mulig jeg så litt verre ut når jeg kom frem, for det blåste og regnet endel. På tide å farge ettervekst/hår igjen også ser jeg. Jaja. Det får bli… en dag. Nå er jeg straks klar for å dra på Barnefest på Familien! Vilja kommer også, så det blir nok gøy. Jeg har gledet meg lenge! Hugs.

Del

3 Kommentarer

 1. Stine S
  november 27, 2011 / 16:30

  Så fin du er! :)

 2. november 27, 2011 / 16:57

  Kjempefin! :D

 3. november 28, 2011 / 00:10

  Digger den jakken, skjer skikkelig comfy og fin ut :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.