The Voice!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Her er noen bilder fra da jeg var på besøk hos Dan på The Voice! Som dere kanskje kan se så hadde vi det rimelig gøy, vi! Jeg koste meg i alle fall. Flo Rida stakk også innom, og han var like laid back som han ser ut til å være. «You know». (Hører jeg mannen si det én gang til så tror jeg det seriøst klikker for meg.) Skal ikke se bort i fra at jeg stikker innom der fler ganger. Det er ingen hemmelighet at jeg fyker til Oslo så fort jeg finner en unnskyldning for å gjøre det, så. Jeje. Men nå er det på tide å jobbe litt igjen, så spise litt middag, deretter fyker jeg på bursdagsfeiring til brosjan og dama (det er hun som har hatt bursdag) og ikveld/natt blir det jobbing på Familien. Så der har du lørdagskvelden min. I morgen er det Barnas Dag på Familien, og dit skal jeg selvfølgelig! Vilja, Kaj og Ingunn tar turen de også, så det blir gøy. Om du er i Trondheim og har barn (eller bare har et stort behov for å få utløp for dine barnslige sider) så syns jeg du også skal stikke innom. Det blir gøygøygøy!

Del

4 Kommentarer

 1. november 26, 2011 / 16:54

  Din busybee! Herlig! :) Og gode bilder (som alltid ;) )

 2. november 26, 2011 / 23:21

  Hei!

  Jeg sendte deg en mail på dreaphotograpy-mailen din angående bryllupsfotografering.

  Jeg har ikke fått noe svar, så jeg lurer på om jeg sendte til riktig adresse?

  Mvh
  Petrine

 3. november 27, 2011 / 01:40

  Ohh… sjekk Kjell Kjekken´a! Ikke noe problem å se «helt grei» ut på bilder når det er en som er så møkka god som står bak kamera!! :-)

 4. november 28, 2011 / 02:51

  Wow! Jeg leste ofte bloggen din for leeenge siden og jeg må bare si at du har blitt utrolig flink med kameraet! =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.